Rujan 06, 2010, 03:10:00
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Novosti:
Novi broj za telefonske narudžbe i sve vaše upite: 01/4100 361 (+385)
 Str: 1 ... 4 5 [6] 7   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Vaša dobitna kombinacija za zdravu i čistu kosu?  (Posjeta: 2852 puta)
MoMo
Lush zaposleni
Lush poznavalac

« Odgovor #75 na: Travanj 18, 2010, 08:58:22 »

dok sam imala dugu kosu ( koja je kovrčava) koristila sam dugo, dugo, trichomaniu. sad sam u nekoliko navrata oprala sa curly wurly-em i savršen je za lokne. ali jedino kaj mi se kosta zamasti jako brzo. ne volim ju često prat, pa sad ni sama više neznam kaj da uzmem..
Evidentirano

I am me
Nana
Lush zaposleni
Lush fanatik

« Odgovor #76 na: Travanj 18, 2010, 10:11:14 »

moja posljednja kombinacija je new+ veganese. djeluje kao da imam više kose nego inače! mi lajk it!  Sirast
Evidentirano

awareness
mirela
Ja sam nov(a)
*

« Odgovor #77 na: Travanj 19, 2010, 07:13:12 »

Hvala,isprobacu Veganese,danas narucujem  Namigujem
Evidentirano
Dajana
Lush zaposleni
Lush fanatik

« Odgovor #78 na: Travanj 20, 2010, 06:27:00 »

Volim Veganese..uvijek me privlačio ali sam mislila da nije za mene jer mi je kosa dosta suha..kad ono,super,super!!baš me iznenadio,kosa mi je bila sjajna,lako sam se počešljala i miris je jako najs Smješko Namigujem...i malo ga treba
Evidentirano
robica
Lush kupac
**

« Odgovor #79 na: Travanj 20, 2010, 10:20:14 »

dok sam imala dugu kosu ( koja je kovrčava) koristila sam dugo, dugo, trichomaniu. sad sam u nekoliko navrata oprala sa curly wurly-em i savršen je za lokne. ali jedino kaj mi se kosta zamasti jako brzo. ne volim ju često prat, pa sad ni sama više neznam kaj da uzmem..

Isti slučaj ... proucavala sam Curly Wurly  Neodlučan  jeli to nešto kao 2 u 1 ili mi se čini ? Možda bi i to isprobala ...
Evidentirano
mirela
Ja sam nov(a)
*

« Odgovor #80 na: Travanj 22, 2010, 09:44:30 »

Kad sam narucivala nije bilo Veganesa od 100 g pa su mi poslali uzorak.
Smrc,ne odgovara mi,jedva sam se pocesljala  Tužan,moracu pokusati sa nekim drugim regeneratorom.
Zato je The Blonde  Smješko Smješko Smješko

I pohvale za sve zaposlene u Lush SA  Poljubac
Evidentirano
Dajana
Lush zaposleni
Lush fanatik

« Odgovor #81 na: Travanj 22, 2010, 08:55:02 »

Tako je meni sa American Creamom..ne mogu se počešljati..što je dosta čudno jer većini odgovara i nitko nema taj problem s njim Š?
Ali miris mi je super i jako dugo traje tako da ga stavim barem na vrhove Jezik
Evidentirano
dr.Bubreg
Lush zaposleni
Lush manijak

WOBBLE. WOBBLE WOBBLE WOBBLE WOBBLE.

Profil WWW
« Odgovor #82 na: Travanj 23, 2010, 12:45:58 »

Kaj je s Big-om, izdajice? Njega si zaboravila...?
Evidentirano

All veils and misty
Streets of blue
Almond looks
That chill divine
Some silken moment
Goes on forever
And we're leaving broken hearts behind
artsea
Lush poznavalac

« Odgovor #83 na: Travanj 23, 2010, 07:48:43 »

Tako je meni sa American Creamom..ne mogu se počešljati..što je dosta čudno jer većini odgovara i nitko nema taj problem s njim Š?
Ali miris mi je super i jako dugo traje tako da ga stavim barem na vrhove Jezik

meni je to bilo sa Coolaulinom koji bi trebao biti za zamršenu kovrčavu kosu.. pa sam se isto iznenadila.. American Cream mi je prepredobar, to mi je najdraži regenerator, a tek miris!!!
idući na redu za probati je Veganese Smješko
Evidentirano
Buzenko
Ja sam nov(a)
*

« Odgovor #84 na: Lipanj 21, 2010, 01:08:26 »

Ojla! Imam precej suhe lase, občasno se mi (iz neznanih razlogov) naredi prhljaj. Najprej sem uporabljala samo Godivo, ampak si nisem mogla normalno razčesat las. Potem se kupila DaddyO + x-balzam, pa je bilo vredu, ko pa sem začela uporabljati DaddyO + American Cream, pa so lasje postali takoj po pranju težki in mastni. Zdaj uporabljam x-šampon + AC, pa so lasje vredu, vendar bi rada imela več volumna. Razmišljam o Bigu in kakšni maski, + AC (ker je super!). Kaj priporočate?  Smješko
Evidentirano
Urša
Lush zaposleni
Ja sam nov(a)

« Odgovor #85 na: Lipanj 25, 2010, 05:14:52 »

Ojla! Imam precej suhe lase, občasno se mi (iz neznanih razlogov) naredi prhljaj. Najprej sem uporabljala samo Godivo, ampak si nisem mogla normalno razčesat las. Potem se kupila DaddyO + x-balzam, pa je bilo vredu, ko pa sem začela uporabljati DaddyO + American Cream, pa so lasje postali takoj po pranju težki in mastni. Zdaj uporabljam x-šampon + AC, pa so lasje vredu, vendar bi rada imela več volumna. Razmišljam o Bigu in kakšni maski, + AC (ker je super!). Kaj priporočate?  Smješko

Pozdravljeni!

Prhljaj, ki se vam naredi občasno, bi bil lahko posledica izsušenega ali razdraženega lasišča. Ko/če se spet pojavi, naredite kuro s Snake Oil, da nahranite (kakavovo in karite maslo) in pomirite lasišče (olje sivke in čajevca) in hkrati uporabljajte Soak and Float, stranke povejo, da res pomaga.

Big vsebuje morsko sol, ki poskrbi za res super volumen, a bi vam hkrati lahko še dodatno izsušila lase. Tako, da bi bila maska potem res dobra izbira, predlagam H'Suan Wen Hua, ki bo zmehčala in nahranila lase z avokadom in banano in jim dala sijaj z balzamičnim kisom.

Za suhe lase drugače priporočam šampon Rehab, ki vsebuje jojobino in olivno olje za nahranitev las, pa tudi eterično olje sivke in poporove mete za pomiritev lasišča, ter balzam Retread z jogurtom, avokadom in morskimi algami za nahranitev in sijaj las. Razmislite tudi o tej kombinaciji.
Evidentirano
Ana
Lush zaposleni
Lush manijak

« Odgovor #86 na: Srpanj 23, 2010, 11:01:11 »

Zadnjih par dana, nakon kupanja u moru, kosu isperem Flying Foxom i Jungleom. Nakon toga, malo R & B-a i kosa mi je fenomenalna! Mekana i sjajna i mirisna pa tko je raspoložen za eksperimentiranje može isprobat!
Evidentirano

There's nothing higher than architect, except maybe architectural theorist.
Josipa
Ja sam nov(a)
*

« Odgovor #87 na: Kolovoz 20, 2010, 01:54:39 »

Postala sam lush promotor nekim ljudima, pa mi treba i nekoliko savjeta.

Moje najdraže kumce je pralo kosu godinama  nekim smećem, ovim našim kemijskim dostupnim u svim dućanima, i rezultat je perut (a ima prekrasnu dugu crnu kosu, pa možete zamilsiti kako bi se zarko toga htjela rješiti). Inace ima "normalno masnu kosu"; mislim ima 19 godina pa nije strašno ako joj se treći dan zamasti kosa tako da ne bi htjela nešto preagresivno a s druge strane mora se rješiti peruti. Sigurno svoj dio tu imaju i hormoni pa uistinu ne znam šta bih joj uzela. Za prvu ruku sam joj dala bočicu I love juicya koju sam imala kod sebe, samo da baci kemoju u kantu ali joj moram pod hitno uzeti nešto bas za njenu kosu.

Molim pomoć i unaprijed hvala
Evidentirano
nienna
Administrator
Lush manijak

« Odgovor #88 na: Kolovoz 21, 2010, 09:23:16 »

Jel perut sitna i točkasta ili otpada onako u pločicama?
Ako je perut sitna, to je onda masna perut i za to je super Jumping Juniper + Veganese. Ako je perut krupna i naginje prema seboreji onda Soak&Float + Snake Oil + Hair Doctor. Ja imam suho i seborejično tjeme, i meni Soak&Float nije pomogao, već Rehab, ali jako puno ljudi dolazi i kupuje ovu kombinaciju.
Nadam se da sam bar malo pomogla Smješko

Inače, ako ima perut onda ima i osjtljivo  tjeme tako da I Love Juicy joj samo može napraviti još veći belaj jer je dosta agresivan za tjeme zbog svih tih citrusa, i nije preporučljiv za problematično tjeme.
Evidentirano

wonderland
Lush zaposleni
Ja sam nov(a)

idem ja...

« Odgovor #89 na: Kolovoz 21, 2010, 10:00:02 »

Jel perut sitna i točkasta ili otpada onako u pločicama?
Ako je perut sitna, to je onda masna perut i za to je super Jumping Juniper + Veganese. Ako je perut krupna i naginje prema seboreji onda Soak&Float + Snake Oil + Hair Doctor. Ja imam suho i seborejično tjeme, i meni Soak&Float nije pomogao, već Rehab, ali jako puno ljudi dolazi i kupuje ovu kombinaciju.
Nadam se da sam bar malo pomogla Smješko

Inače, ako ima perut onda ima i osjtljivo  tjeme tako da I Love Juicy joj samo može napraviti još veći belaj jer je dosta agresivan za tjeme zbog svih tih citrusa, i nije preporučljiv za problematično tjeme.
kako ona nama sve zna... Poljubac
Evidentirano

greate danes:)
 Str: 1 ... 4 5 [6] 7   Gore
  Ispis  

Skoči na: