|
Ana
|
 |
« na: Srpanj 05, 2010, 05:55:22 » |
|
Dragi forumaši! Ljetni Lush Times je konačno danas poslan u tisak  . Ako ste jako nestrpljivi vidjeti što nam sve novo stiže, na našem web-u možete skinuti pdf. verziju: http://www.lush.hr/?lang=hr§ion=lush_timesKako vam se sviđa novi broj? Dizajn?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
There's nothing higher than architect, except maybe architectural theorist.
|
|
|
|
Amaranth
|
 |
« Odgovor #1 na: Srpanj 05, 2010, 10:05:43 » |
|
izgleda baš super  sve je lijepo i pregledno i stranica sa ručicama i nožicama je preslatka. i vodič za poklone  sviđa mi se šta kod supplementsa piše da se ne pokušava potamniti s njom xD nove stvari izgledaju zanimljivo  jedva čekam!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ana
|
 |
« Odgovor #2 na: Srpanj 06, 2010, 07:27:03 » |
|
Joj, hvala! Uvijek muku mučimo s tim da bude pregledno jer ima toliko toga za stavit unutra. Ovaj puta pogotovo uz sve te silne nove proizvode...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
dr.Bubreg
|
 |
« Odgovor #3 na: Srpanj 06, 2010, 10:52:56 » |
|
NOVI BALZAMI ZA USNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
All veils and misty Streets of blue Almond looks That chill divine Some silken moment Goes on forever And we're leaving broken hearts behind
|
|
|
|
Ana
|
 |
« Odgovor #4 na: Srpanj 06, 2010, 01:42:22 » |
|
NOVI BALZAMI ZA USNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I to u boji!!! kako će mi se usta crvenit...joooj! Jedva čekam!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
robica
|
 |
« Odgovor #5 na: Srpanj 06, 2010, 06:09:59 » |
|
Novi Lush Time jako lijep...LAJKAM 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
MoMo
|
 |
« Odgovor #6 na: Srpanj 06, 2010, 10:13:56 » |
|
pozdravite Moranu?! ahahahahahaah, riknut ću!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
I am me
|
|
|
Josipa
Ja sam nov(a)
|
 |
« Odgovor #7 na: Srpanj 07, 2010, 08:44:27 » |
|
Nisam prije znala da izbacujete LT u pdf-u.  Vrlo pohvalno. Mogu li iako otkazati moju pretplatu, da mi više ne šaljete na kućnu adresu? Da bar malo smanjimo potrošnju papira. Kako jedan moj dragi prijatelj drži u potpisu svih svojih mailova Reduce, reuse, recycle! Do you really need to print this?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ana
|
 |
« Odgovor #8 na: Srpanj 07, 2010, 01:17:58 » |
|
Uvijek je na web-u aktualni Lush Times u pdf.-u.  i možeš otkazat da ti dolazi na kućnu adresu, iako u ovom slučaju nećemo baš reducirat papir budući da je tiraža već otisnuta...ali u svakom slučaju, ako ti je draža digitalna verzija od listanja one papirnate, samo Gogi pošalji private message sa svojim podacima pa će te maknuti sa liste!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Humango
|
 |
« Odgovor #9 na: Srpanj 08, 2010, 11:31:09 » |
|
Mislim da sa time nece biti problema za ubuduce, ipak ovo izdanje je već adresirano...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
We shape space.
|
|
|
|
Dajana
|
 |
« Odgovor #10 na: Srpanj 23, 2010, 08:13:42 » |
|
Lush Times je super!!!!najbolji do sada..izgleda jako svjetski..volim  ..jucer ga procitala od pocetka do kraja!!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ana
|
 |
« Odgovor #11 na: Srpanj 26, 2010, 04:22:24 » |
|
Dobila sam ga jučer konačno u tiskanom izdanju i pročitala u miru jer sam zgibala na jug čim smo ga uploadali u tiskaru. Listanje je sasvim drugi doživljaj nego pisanje, prijelom, traženje grešaka...ah. Pustit ću na stranu skromnost i reći dobar je! Ma možda najbolji do sada. Nekako pregledniji...i, upravo sam od Humanga dobila dio materijala za Božićni Lush times kojeg već sutra počinjem pisat zato jer su proizvodi (možda ovo ne bi smjela reći ali valjda ne bu nitko zamjerio)- GENIJALNI!!! Koliko noviteta! Sve, sve želim isprobat! I sve poklone želim. Zapravo, kad će taj Božić višeeeeee???!!! I, kako će nam sve stati u Lush times?!! Bolje da prestanem da ne napišem nešto što ne smijem... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
MoMo
|
 |
« Odgovor #12 na: Srpanj 27, 2010, 09:24:18 » |
|
kako misliš kad će Božić? ja još ni na more nisam ošla!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
I am me
|
|
|
|
Goga
|
 |
« Odgovor #13 na: Srpanj 28, 2010, 10:42:46 » |
|
neki od nas su već i šnjofnuli nove božićne proizvode. već i favoriziram neke i nemrem dočekat da se poigram s njima u kadi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Tko bi znao, čudan je taj svemir nikako da ga dokučim!
|
|
|
|
Humango
|
 |
« Odgovor #14 na: Srpanj 30, 2010, 11:12:40 » |
|
Strpite se ljudi pa immo za lansirat dvije nove linije prije ! Ups, bolje da sutim...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
We shape space.
|
|
|
|