Rujan 06, 2010, 03:28:18
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Novosti:
Dobrodošli na novi Lush forum za sve ljubitelje naše kozmetike iz ex-YU država!
 Str: 1 2 3 [4]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Dezodoransi  (Posjeta: 1385 puta)
robica
Lush kupac
**

« Odgovor #45 na: Oujak 11, 2010, 10:22:36 »

Po tome znaci da su ti puderi dobri za korištenje odmah nakon brijanja ako su tako blagi  Š? Ljeti od toga silnog brijanja i vrucine koža mi se brže nadraži  pa ne bi bilo loše kupiti niti jedan takav dezič kao COCONUT ...
Evidentirano
weky
Ja sam nov(a)
*

« Odgovor #46 na: Oujak 17, 2010, 01:39:03 »

Aromarant je super je za ispod pazuha, fino miriši, dugotrajan je i ne izaziva alergije,
ali za stopala je još bolji. Naročito za one kojima se stopala umjereno, normalno znoje,
ali peta je suha bez obzira na skidanje mrtve kože plovućcem.
Držim ga u kutijici tako da ostane kremast (podijelila sam ga na dva dijela - za pazuhe i
za nožice). Lako se razmazuje po petama i prstićima tako da imam i mirišljave i mekane
nožice. 
Evidentirano
Gea
Lush poznavalac

« Odgovor #47 na: Oujak 18, 2010, 05:01:50 »

Jel ima aromaco neke iritirajuće sastojke? primjetila sam da na pazuhu imam crvene fleke, prvo sam mislila da sam se izgrebla s njime jer se osušio, ali sam sastrugala suhi dio i sad ga držim u vrećici po savjetu nienne, mekan je, al fleke mi se ne povlače.  Tužan
Evidentirano
Ana
Lush zaposleni
Lush manijak

« Odgovor #48 na: Oujak 19, 2010, 09:58:54 »

Citat:
Jel ima aromaco neke iritirajuće sastojke? primjetila sam da na pazuhu imam crvene fleke, prvo sam mislila da sam se izgrebla s njime jer se osušio, ali sam sastrugala suhi dio i sad ga držim u vrećici po savjetu nienne, mekan je, al fleke mi se ne povlače.  Tužan
Ja sam nažalost isto tako reagirala na aromarant...vjerojatno zbog sode bikarbone koja je među sastojcima  Tužan. Dezići su jedino što ne koristim od Lusha, već kupujem one kristalne, bez mirisa, što se smoće pod vodom...i čekam da Lush izbaci neke nove deziće  Namigujem
Evidentirano

There's nothing higher than architect, except maybe architectural theorist.
Goga
Lush zaposleni
Lush fanatik

Nema ga!

« Odgovor #49 na: Oujak 19, 2010, 10:07:11 »

uistinu ne znam što ti je moglo stvoriti crvenilo. aromaco u sebi nema nikakve jake sastojke koji bi te mogli iziritirati, čak sadrži pačuli koji ima jači miris, ali mu je djelovanje takvo da djeluje smirujuće, čak se preporučuje kod raznih gljivičnih pojava ili bakterijskih i raznih upala, a isto tako kamilica koju sadrži u sebi.
možda je stvar u načinu na koji se depiliraš, možda ti je to izazvalo iritaciju, a ako si automatski na to stavila dezić moguće je da ti se pojavilo crvenilo. probaj par dana mazati se samo s nekom blagom umirujućom kremicom. bilo bi idealno sa dream cream, ako je imaš.
javi kakvo je stanje.
Evidentirano

Tko bi znao, čudan je taj svemir nikako da ga dokučim!
Gea
Lush poznavalac

« Odgovor #50 na: Oujak 19, 2010, 10:20:07 »

Hvala cure na odgovorima.
Depiliram se jednako već godinama  Cerim se par dana sam mazala dream creamom i stavljala coconut i povuklo se i kad sam opet počela stavljat aromaco opet se pojavilo  Tužan možda probam neki drugi dezić, ne bi se htjela vratit na komercijalne jer mi začepljuju žljezde  Tužan
Evidentirano
neyla
Ja sam nov(a)
*

« Odgovor #51 na: Oujak 20, 2010, 11:07:45 »

koji ne ostavljaju tragove na odjeći? (netko je spomenuo aromaco, ima još koji?)
bitno mi je jer mi u ormaru prevladavaju omiljene crne košuljice Cerim se

inače, moja iskustva sa 'običnim' dezićima nisu baš jako loša - osim bijelih tragova i činjenice da su super-korisni dva tjedna a onda jednostavno odjednom prestanu djelovati, kao da baš ništa nisam stavila na sebe! pa kupi drugi. pa za dva tjedna kupi neki treći. pa neki četvrti. pa se vrati na onaj prvi. itd, itd, trenutno još uvijek imam 5 različitih u kupaoni, zauzimaju dragocjeno mjesto! Tužan
Evidentirano
Gea
Lush poznavalac

« Odgovor #52 na: Oujak 22, 2010, 10:01:57 »

Kupila sam greeench-a i mirisom me podsjeća na mast za bebe koju mi je mama mazala kad sam bila mala i prehlađena  Sirast
Dobro sam ga utrljala i nije ostavio tragove na crnoj majici  Smješko
Evidentirano
Cherry D.
Lush kupac
**

« Odgovor #53 na: Svibanj 07, 2010, 11:57:09 »

neznan jel glupo pitanje al jel aromaco ima u sebi one aluminije i ostale p.....? pitan jel vidim u sastojcima da nema al on je jedini koji stvarno dobro drzi od svih sta sam ikad probala pa me zanima jer obicno kad su neke kemikalije onda proizvod radi ono sta pise na njemu a aromaco je bolji od svih tih pa me zanima  Š? Namigujem
Evidentirano
Goga
Lush zaposleni
Lush fanatik

Nema ga!

« Odgovor #54 na: Svibanj 12, 2010, 01:59:33 »

neznan jel glupo pitanje al jel aromaco ima u sebi one aluminije i ostale p.....? pitan jel vidim u sastojcima da nema al on je jedini koji stvarno dobro drzi od svih sta sam ikad probala pa me zanima jer obicno kad su neke kemikalije onda proizvod radi ono sta pise na njemu a aromaco je bolji od svih tih pa me zanima  Š? Namigujem

nema, ni jedan lushev dezodorans ne sadrži u sebi nikakve aluminijske soli, niti ne daj bože neki kemijski sastojak koji zatvara pore. vidiš, kako i priroda može dobro odraditi svoj posao  Namigujem
Evidentirano

syl
Ja sam nov(a)
*

« Odgovor #55 na: Srpanj 26, 2010, 04:43:29 »

Meni je bio savršen Aromacreme sve dok ga nisu povukli...no onda sam probala Aromaco i taj mi je bio još bolji  Cerim se Prekrasno miriši, odlično djeluje i ne ostavlja tragove...ma divan je u svakom pogledu Smješko

Pred negdje 2, 3 godine probala sam i jedan od dezodoransa u prahu (ne sjećam se više točno koji), te za njega moram priznati da mi uopće nije sjeo...djelovanje mu je bilo jako slabo, čak mi se činilo i da mi je pospješio znojenje  Neodlučan  (inače se ne znojim baš puno)... Mislim da mi je to bio prvi Lush proizvod koji nisam iskoristila do kraja  Sirast Je to samo meni tako ili...? Š?
Evidentirano
Humango
Administrator
Lush manijak

Nothing short of a total gender

Profil WWW
« Odgovor #56 na: Srpanj 26, 2010, 09:59:11 »

Ja sam jedan od onih koji od početka koriste Aromarant ili Aromaco.
Povremeni izleti sa ovima u prahu su bili zadovoljavajući, ali i dalje ova dva za mene nemaju premca.
Evidentirano

We shape space.
Goga
Lush zaposleni
Lush fanatik

Nema ga!

« Odgovor #57 na: Srpanj 27, 2010, 10:48:51 »

ne znam koji dezić si koristila od tih u prahu, bio je jedan koji je bio totalno slab (da se ubijem sad, nemrem se sjetit kak se zvao). od tih u prahu meni je najbolji the greeench, on je po sastavu dosta jak, pa tako da mi i na koži dugo ostaje svježi miris. sadrži čajevac, kadulju, majčinu dušicu, pa ujedno djeluje antibakterijski. ne izaziva mi pojačano znojenje, ali ja g ani ne koristim konstantno svaki dan, već malo kombiniram s aromacom. aromaco mi je izvrstan, baš kao što si i ti napisala, super miriše, dugo djeluje i nema tragova. aromarant i ja si nikad nismo bili super, sviđa mi se njegov sastav (sandalovina, svježi limun, njami), ali on u spoju s mojom kožom-to je ravno kataklizmi! taj spoj proizvede takav "miris" da mogu odmah ponovno pod tuš.
Evidentirano

syl
Ja sam nov(a)
*

« Odgovor #58 na: Srpanj 27, 2010, 09:14:43 »

Hehe moguće da je taj moj bio taj totalno slabi, Greench nije sigurno bio . A valjda je to pitanje kako tko ˝klikne˝ s kojim dezodoransom, kao i uostalom, meni se čini, sa svakim Lush proizvodom...nekima nešto odlično djeluje, dok je nekom drugom pak to bezveze. Tako sam ja već godinama vjerna šamponu Big i preporučila ga nekim prijateljicama koje su isto bile prezadovoljne, no mojoj majci se uopće nije svidio, kaže da joj je zamastio kosu  Š? Tako da ga je skoro neiskorištenog dala meni...nisam se žalila, naravno  Cerim se
Evidentirano
 Str: 1 2 3 [4]   Gore
  Ispis  

Skoči na: