|
dr.Bubreg
|
 |
« Odgovor #60 na: Travanj 13, 2010, 11:04:25 » |
|
Probala sam B Electro soap. Sjajan je! :O
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
All veils and misty Streets of blue Almond looks That chill divine Some silken moment Goes on forever And we're leaving broken hearts behind
|
|
|
|
Nana
|
 |
« Odgovor #61 na: Travanj 14, 2010, 09:20:41 » |
|
da li si svjetlila u mraku? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
awareness
|
|
|
|
dr.Bubreg
|
 |
« Odgovor #62 na: Travanj 15, 2010, 01:16:44 » |
|
da li si svjetlila u mraku?  Još kako! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
All veils and misty Streets of blue Almond looks That chill divine Some silken moment Goes on forever And we're leaving broken hearts behind
|
|
|
|
Humango
|
 |
« Odgovor #63 na: Travanj 18, 2010, 12:29:00 » |
|
Jel ima jos koji? Inace nebite vjerovali ali imamo nardužbe iz pola Evrope, narode jos malo pa nestalo , zbilja.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
We shape space.
|
|
|
|
MoMo
|
 |
« Odgovor #64 na: Travanj 18, 2010, 10:58:45 » |
|
Lily Savon stiže sam za tebe Bubrežiću moj najdraži! a ja neznam kaj bi dala da se Red Rooster opet pojavi..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
I am me
|
|
|
|
dr.Bubreg
|
 |
« Odgovor #65 na: Travanj 18, 2010, 12:18:59 » |
|
Lily Savon stiže sam za tebe Bubrežiću moj najdraži! a ja neznam kaj bi dala da se Red Rooster opet pojavi..
Nikad se ne zna iz koje špilje će njega izvuć.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Nana
|
 |
« Odgovor #66 na: Travanj 18, 2010, 06:49:20 » |
|
Nikad se ne zna iz koje špilje će njega izvuć.
Ima još mrvu Lily u Rijeci...Tebi stiže 200g kako si naručila.  No stiže Little Monkey za kupanac. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
awareness
|
|
|
|
Nana
|
 |
« Odgovor #67 na: Travanj 18, 2010, 06:52:07 » |
|
Jel ima jos koji? Inace nebite vjerovali ali imamo nardužbe iz pola Evrope, narode jos malo pa nestalo , zbilja.
još koji komad B-a? U petrinjskoj, ako se sve nije pokupovalo ovaj tjedan. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
awareness
|
|
|
|
Nana
|
 |
« Odgovor #68 na: Travanj 20, 2010, 08:08:49 » |
|
u Ilici ima love soap.  ( i pjenušava kupka witches' ball. navalite! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
awareness
|
|
|
|
dr.Bubreg
|
 |
« Odgovor #69 na: Travanj 21, 2010, 12:05:23 » |
|
u Ilici ima love soap.  ( i pjenušava kupka witches' ball. navalite!  U Petrinjsku po Love soap!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
artsea
|
 |
« Odgovor #70 na: Lipanj 06, 2010, 01:42:29 » |
|
možda Lily Savon jednom osvane u Retru  premda ga imam još komadić za krizne trenutke  a srdačno se nadam da Father Frosta više neće biti, premda je lijepo izgledao, nije mu to pomoglo lol
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
dr.Bubreg
|
 |
« Odgovor #71 na: Lipanj 11, 2010, 07:46:01 » |
|
možda Lily Savon jednom osvane u Retru  premda ga imam još komadić za krizne trenutke  a srdačno se nadam da Father Frosta više neće biti, premda je lijepo izgledao, nije mu to pomoglo lol Father Frost i You Wash My Back... sveopći fijasko.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dajana
|
 |
« Odgovor #72 na: Lipanj 12, 2010, 02:19:10 » |
|
Meni je Father Frost čak bio nekako ok..nije mi najbolji ali ok..volim što miriši po čistoći!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nienna
|
 |
« Odgovor #73 na: Kolovoz 07, 2010, 10:16:48 » |
|
Bila sam u Valpovu kod sestre dva-tri dana, i ona im još jedan komad Mud Flatsa kod sebe, pa sam se naravno otuširala sa njim. Još uvijek ne mogu vjerovat da ga više neće biti, prekrasan je. Mmmm.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Humango
|
 |
« Odgovor #74 na: Kolovoz 07, 2010, 01:55:54 » |
|
Vidiš Father Frosta nebu ove godine, za Mud Flatsom žalim. Ko zna dali ce se vratiti obzirom na prošle reinkarnacije. Inače www.lush.hr? u retro grupi ima jedno skrveno blago imenom No.1 Seed Soap, koji je nekada u .hr imao no.1 ili tu negdje status, barem među mehaničkim pilinzima.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
We shape space.
|
|
|
|