Rujan 06, 2010, 01:54:46
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Novosti:
Novi broj za telefonske narudžbe i sve vaše upite: 01/4100 361 (+385)
 Str: 1 ... 4 5 [6]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Nega lica - vaša rutina?  (Posjeta: 1892 puta)
Josipa
Ja sam nov(a)
*

« Odgovor #75 na: Kolovoz 16, 2010, 12:35:36 »

prošli pot sam dobila testere za enzymion, grease lightning, fresh farmacy i ocean salt i oduševljena sam! tako dobro funkcioniraju skupa da je to divno. U tri dana mi se lice osulo svim i svačim, valjda se koža počela dubinski čistiti i GL je svaku flikicu u sljedeća dva dana ili isušio i pretvorio u normalan prištić koji je ocean saltom otišao pa-pa.

grease lightning je čudo od proizvoda!!! Kupovala sam prije u ljekarnama i kozmetičkim salonima slične stvari (samo nanjeti na prištić, ali nikad nije baš funkcioniralo) ali ovo je stvarno nešto.
Inače imam problematično lice sa svim vrstama prištića koje postoje (cure koje imaju problema s hormonima i u 27-oj znaju o čemu pričam) i ovo je zasada jedina kombinacija koja je stvar stavila pod kontrolu.

ne moram ni napomnjati da sam u novoj turi sve to i naručila Namigujem)
Evidentirano
Humango
Administrator
Lush manijak

Nothing short of a total gender

Profil WWW
« Odgovor #76 na: Kolovoz 17, 2010, 09:12:11 »

Baš mi je drago da si zadovoljna.
Za Grease lighting me ne čudi jer se nalazi na top 10 otkako je u prodaji.
Thnx za narudžbu!
Evidentirano

We shape space.
dr.Bubreg
Lush zaposleni
Lush manijak

WOBBLE. WOBBLE WOBBLE WOBBLE WOBBLE.

Profil WWW
« Odgovor #77 na: Kolovoz 18, 2010, 10:17:06 »

Bravo!!!dobro prouceno Namigujem Smješko...sad uzivaj u rezultatima nakon svih tih divnih tretmana!!!!

Mala digresija- obožavam kako Dajana u svakom postu zvuči tako entuzijastično!!!!!!!!!  Sirast Sirast
Evidentirano

All veils and misty
Streets of blue
Almond looks
That chill divine
Some silken moment
Goes on forever
And we're leaving broken hearts behind
Josipa
Ja sam nov(a)
*

« Odgovor #78 na: Kolovoz 20, 2010, 02:02:02 »

Sad i ovdje molim za pomoć. Kako sam već napisala u topicu za kosu, postala sam hodajuća lush reklama pa me ljudi pitaju a ja pokušavam savjetovati.

slučaj br.1.
Susjeda ima izrazito osjetljivu kozu, kao mala je imala nekih problema s kožom pa joj se sada dok joj je vruće ili se naživcira ili bude duže na suncu, cijelo lice prošara sitnim kapilarima. Koža joj inače djeluje suho i ispucano a zapravo je masna i jako se sjaji. Dala sam joj da proba komadic fresh farmacia jer sam jedino to imala pri ruci da je nježno i lagano. pretpostavljam da joj prije svega treba dobar tonik i krema ali i nešto za čišćenje lica nije na odmet.

slučaj br.2.
kolegica s posla, također ima jako osjetljivu kozu, ne koristi ništa specijalno ali traži nešto za učinkovito čišćenje jer i njoj koža podivlja pod sterom pa izgleda pomalo "točkasto". inače je alabasterno blijeda i predivno izgleda kad je "dobar dan za kožu". Kad nije... ajme
Evidentirano
Humango
Administrator
Lush manijak

Nothing short of a total gender

Profil WWW
« Odgovor #79 na: Kolovoz 20, 2010, 07:15:35 »

Fresh Farmacy je odličan proizvod, ali ne za suhu kožu. I onima mosne kože ne preporuča se češće od jednom dnevno uz upotrebu hidratantne kreme.

Moja preporika je Herbalisam ili Angels on Bare Skin http://www.lush.hr/?lang=hr&section=proizvodi_podgrupa&id=34
Prvi za mješovitu kožu a drugi za suhu. Oboje nježni preparati za čišćenje lica.
Nekad smo imali svježu masku Wow Wow, za lice, koja je rješavala kapilare, nisam siguran.
Čitajući ponovo tvoj post glasam za Herbalisam ako još ima tko što za dodat...

Za kolegicu Angels... ili Baby Face!
Evidentirano

We shape space.
nienna
Administrator
Lush manijak

« Odgovor #80 na: Kolovoz 21, 2010, 08:57:19 »

slučaj broj jedan aquamarina + vanishing

slučaj broj dva AOBS.

Smješko
Evidentirano

Josipa
Ja sam nov(a)
*

« Odgovor #81 na: Kolovoz 21, 2010, 05:41:58 »

Thanks, stvarno ste extra ljubazni.

Mislim da ćemo uskoro imati još dva lush ovisnika, samo polako.
Evidentirano
 Str: 1 ... 4 5 [6]   Gore
  Ispis  

Skoči na: